recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Frittata met broccoli

Hoofdgerecht
4 personen
30 min
Ingrediënten
  • - broccoli (500 gram)
  • - ui (1 )
  • - olijfolie (1 eetlepel(s))
  • - rode pesto (3 eetlepel(s))
  • - eieren (6 )
  • - melk (100 ml)
  • - ongesneden volkorenbrood (0.5 )
Bereidingswijze
  • 1 Voorbereiding: Verwarm de oven voor op 200 °C; snipper de ui grof.
  • 2 Snijd de roosjes van de broccolistronk.
  • 3 Schil de stronk en snijd hem in plakjes.
  • 4 Kook de broccoli in 4 minuten beetgaar.
  • 5 Fruit de ui glazig in de hete olijfolie en roer de pesto erdoor.
  • 6 Klop de eieren los met de melk en roer het uimengsel erdoor.
  • 7 Verdeel de broccoli in een ingevette lage taartvorm en schenk het eimengsel erover.
  • 8 Bak de frittata in de oven in 20 minuten gaar.
  • 9 Snijd het brood in dikke plakken en geef ze bij de frittata.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.