Recepten

Frozen yoghurt sconesandwiches

4 personen Eenvoudig 165 minuten Lunch

Ingrediënten

4 personen
Zet deze ingrediënten in mijn mandje

Bereidingswijze

Doe de yoghurt, diepvriesframbozen, suiker en vanille-essence in de kom van de keukenmachine of blender. Pureer tot een glad mengsel. Giet in een ovenschaal of plastic bewaarbak en dek af met vershoudfolie. Zet 2½ uur in de diepvries en schep elke 30 minuten om. Schep de frozen yoghurt in een spuitzak met kartelmondje. Snijd de scones horizontaal doormidden. Spuit een flinke toef frozen yoghurt op de onderkant van de scones en dek af met de bovenkant. Garneer met een toefje frozen yoghurt op de bovenkant, de verse frambozen en munt.
Aanvullende benodigdheden - blender- spuitzak
Voedingswaarden (per portie)
Energie 414 kcal
Eiwit 10 g
Koolhydraten 52 g
Vet 17 g
Waarvan verzadigd 10 g
Trefwoorden receptenzoetpasen
'