recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Fruitige marinade

Fusion
4 personen
15 min
Ingrediënten
  • - water (100 ml)
  • - appelstroop (1 eetlepel)
  • - verse tijmblaadjes (2 theelepels)
  • - olijfolie (2 eetlepels)
  • - citroensap (1 eetlepel)
  • - mosterd (0.5 eetlepel)
Bereidingswijze
  • 1 Klop in een diep bord de mosterd met citroensap, olijfolie, tijm en zout en versgemalen peper naar smaak tot een marinade.
  • 2 Wentel het vlees door de marinade en laat ze 5 minuten liggen.
  • 3 Bak het vlees in een koekenpan met hete boter mooi bruin.
  • 4 Laat het vlees even rusten onder aluminiumfolie.
  • 5 Roer de stroop met de afgemeten hoeveelheid water bij het bakvet en kook dit in tot een lekkere jus.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.