recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Fruitsalade met yoghurt en geroosterde muesli

Ontbijt
4 personen
25 min
Ingrediënten
  • - aardbeien (250 gram)
  • - groene appels (2 )
  • - gesneden verse ananas (1 bakje)
  • - sinaasappel (1 )
  • - muesli fruit & noten (100 gram)
  • - honing (2 eetlepel(s))
  • - griekse yoghurt (100 ml)
Bereidingswijze
  • 1 Pers de sinaasappel uit.
  • 2 Was de aardbeien, verwijder de kroontjes en halveer de aardbeien.
  • 3 Was de appels, verwijder de klokhuizen en snijd de appels in schijfjes.
  • 4 Halveer de schijfjes.
  • 5 Schep in een kom de aardbeien om met de stukken appel en de ananas.
  • 6 Schenk het sinaasappelsap erover en zet de salade tot gebruik afgedekt in de koelkast.
  • 7 Rooster de muesli in een droge koekenpan goudbruin en schep van het vuur af de honing erover.
  • 8 Laat de muesli op een bord afkoelen.
  • 9 Verdeel de fruitsalade over kommen en schep de yoghurt of kwark erop.
  • 10 Strooi de geroosterde muesli erover.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.