recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Garnalencocktail met limoenmayonaise

Voorgerecht
4 personen
15 min
Ingrediënten
  • - rucola (50 gram)
  • - hollandse garnalen (200 gram)
  • - cayennepeper
  • - worcestersaus (2 theelepels)
  • - mayonaise (6 eetlepels)
  • - limoenen (2 )
Bereidingswijze
  • 1 Rasp de schil van een limoen dun en pers hem daarna uit.
  • 2 Snijd de andere limoen in de lengte in vieren.
  • 3 Roer de mayonaise met het limoensap, worcestersaus en cayennepeper door elkaar.
  • 4 Meng de garnalen met de rucola en verdeel dit per persoon over een coupes of schaaltje.
  • 5 Verdeel de limoenmayonaise erover.
  • 6 Bestrooi met de limoenrasp en bekroon met een part limoen.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.