recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Gebakken kabeljauw

Fusion
4 personen
20 min
Ingrediënten
  • - bloem (50 g)
  • - gedroogde Italiaanse kruiden (0.5 eetlepel)
  • - citroensap (1 eetlepel)
  • - kabeljauwfilet (4 stuks)
Bereidingswijze
  • 1 Wrijf de vis in met zout en peper en besprenkel de filets met citroensap.
  • 2 Laat dit 10 minuten liggen.
  • 3 Meng de bloem met de rest van de Italiaanse kruiden en zout en peper naar smaak.
  • 4 Wentel de visfilets erdoor en bak ze in een koekenpan met hete olijfolie in 4-6 minuten knapperig bruin en gaar.
  • 5 Serveer met een saus.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.