recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Gebakken scholfilet met spinazie

Hoofdgerecht
4 personen
15 min
Ingrediënten
  • - scholfilets (8 )
  • - spinazie (200 gram)
  • - geraspte parmezaanse kaas
  • - zout
  • - peper
  • - tomaatjes (6 grof)
  • - olijfolie (1 eetlepel)
Bereidingswijze
  • 1 Bereiden Dep de scholfilets goed droog en bestrooi ze met peper en zout.
  • 2 Laat een grote koekenpan met anti-aanbaklaag goed heet worden en voeg de olijfolie toe.
  • 3 Bak hierin de scholfilets in 3 minuten aan beide kanten mooi bruin.
  • 4 Haal daarna de scholfilets uit de pan en houd ze warm.
  • 5 Roerbak de spinazie in dezelfde pan en meng de tomaatjes er door.
  • 6 Strooi de geraspte kaas over de scholfilets en zet ze nog even in de oven of onder de grill zodat de kaas goed smelt.
  • 7 Leg de gegratineerde scholfilets met de spinazie op borden.
  • 8 Serveer met aardappelpuree en een romig bieslooksausje.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.