recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Gegrild kerstbrood met kaas en peer

Lunch
4 personen
15 min
Ingrediënten
  • - rucola
  • - gesneden jong belegen kaas (4 plakken)
  • - stevige peer (1 )
  • - roomboter (25 gram)
  • - dikke sneden kerststol (4 )
Bereidingswijze
  • 1 Leg de sneden kerststol op een plank en snijd het amandelspijs eruit.
  • 2 Bestrijk de sneden aan twee kanten met boter en rooster ze in een grillpan goudbruin.
  • 3 Schil de peer, verwijder het klokhuis en snijd de peer in dunne partjes.
  • 4 Strijk het amandelspijs uit over de geroosterde sneden kerstbrood en leg ze op borden.
  • 5 Leg de plakken kaas er dubbelgevouwen op en verdeel er wat rucola en partjes peer over.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.