recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Gegrilde bietjes en vijgen

Fusion
4 personen
30 min
Ingrediënten
  • - zout (0.5 theelepel)
  • - vijgen (2 verse)
  • - gekookte bietjes (2 stuks)
  • - olijfolie (2 eetlepels)
  • - balsamicoazijn (1 eetlepel)
  • - honing (0.5 eetlepel)
Bereidingswijze
  • 1 Voorbereiding: Verdeel elke rode biet in 12 partjes; Snijd iedere vijg in 6 partjes.
  • 2 Verwarm de oven voor op 220 °C.
  • 3 Klop in een diep bord de azijn en olie met honing, de afgemeten hoeveelheid zout en royaal peper tot een marinade.
  • 4 Schep de partjes biet en vijg erdoor en verdeel ze in een ingevet bakblik.
  • 5 Rooster ze in de oven in 20-25 minuten bruin.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.