recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Gegrilde roombotertulband met aardbeiensalade

Ontbijt
4 personen
50 min
Ingrediënten
  • - zachte boter (25 gram)
  • - griekse yoghurt (150 gram)
  • - roombotertulband (4 plakken)
  • - aardbeien (250 gram)
  • - vloeibare honing (1 eetlepel)
  • - balsamico-azijn (1 eetlepel)
  • - sinaasappels (2 )
Bereidingswijze
  • 1 Snijd de aardbeien in plakjes.
  • 2 Schil de sinaasappels dik en snijd de partjes tussen de vliesjes uit.
  • 3 Vang het sap dat hierbij vrijkomt op en meng het in een kom met de balsamico-azijn en honing.
  • 4 Schep de sinaasappelpartjes en plakjes aardbei erdoor en laat de salade zeker 30 minuten staan.
  • 5 Bestrijk de plakken tulband aan beide kanten dun met boter en rooster ze in een warme grillpan tot ze aan beide kanten goudbruine strepen hebben.
  • 6 Leg de geroosterde plakken tulband op bordjes en schep de aardbeiensalade en een flinke dot yoghurt ernaast.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.