recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Gemberjus

Fusion
4 personen
5 min
Ingrediënten
  • - water (100 ml)
  • - sojasaus (2 eetlepels)
  • - gembersiroop (2 eetlepels)
  • - bosuitjes (2 stuks)
  • - rode peper (0.5 stuks)
  • - knoflook (1 teen)
  • - verse gemberwortel (1 eetlepel)
Bereidingswijze
  • 1 Voorbereiding: Rasp de verse gemberwortel; Hak de knoflook fijn; Verwijder de zaadjes en snijd de rode peper in reepjes; Snijd de bosuitjes in ringetjes.
  • 2 Roer de gember met de de knoflook en rode peper en de bosuiringetjes, gembersiroop, sojasaus en de afgemeten hoeveelheid water door het bakvet.
  • 3 Laat de jus 2-3 minuten bruisend koken.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.