recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Gemengde salade met doperwten en zalm

Lunch
4 personen
10 min
Ingrediënten
  • - stokbrood (1 )
  • - verse amelander basilicumdressing (4 eetlepel(s))
  • - gerookte zalm (100 gram)
  • - babyleaves met rucolamelange (75 gram)
  • - tuinerwten (150 gram)
Bereidingswijze
  • 1 Snijd de zalm in repen.
  • 2 Snijd het brood in plakjes.
  • 3 Overgiet de bevroren doperwten in een vergiet met kokend water en laat ze ontdooien en goed uitlekken.
  • 4 Verdeel de gemengde sla over diepe borden en verdeel de doperwten en zalmrepen erover.
  • 5 Druppel de Amelanderdressing (of yoghurtdressing van 1deBeste) erover.
  • 6 Geef het stokbrood erbij.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.