recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Geroosterde paprikasaus

Fusion
4 personen
30 min
Ingrediënten
  • - verse tijm (1 eetlepel)
  • - knoflook (2 tenen)
  • - rode paprika’s (4 stuks)
  • - olijfolie extra vierge (2 eetlepels)
  • - sherry (100 ml)
Bereidingswijze
  • 1 Voorbereiding: Hak de knoflook fijn.
  • 2 Rooster de paprika’s 20 minuten in een hete oven van 220 °C tot ze geblakerd zijn.
  • 3 Laat ze in een afgesloten kom afkoelen.
  • 4 Verwijder vel en zaadjes en snijd de paprika’s in repen.
  • 5 Fruit de knoflook in 2 eetlepels olijfolie.
  • 6 Voeg de paprika, tijm en sherry toe en laat 5 minuten sudderen.
  • 7 Pureer het geheel met de staafmixer tot een saus.
  • 8 Breng op smaak met zout en peper.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.