DekaMarkt
Ga naar de hoofdinhoud
Voor undefined persoon

Geroosterde ribkarbonade met nectarine

Hoofdgerecht Gemiddeld 55 minuten
(0)
Hoofdgerecht Gemiddeld

Ingrediënten

Voor hoeveel personen?

Bereidingswijze

Stap 1 Hak de oregano fijn. Pers de tenen knoflook boven een kom uit en roer er kurkuma, komijn, versgemalen zwarte peper, oregano en twee derde van de olijfolie door. Wrijf de karbonades in met dit mengsel en laat ze 30 minuten bij kamertemperatuur liggen. Stap 2 Halveer de nectarines en bestrijk de snijvlakken dun met olijfolie. Rooster de karbonades op een hete barbecue of in een grillpan in 8-10 minuten mooi bruin en gaar, keer regelmatig. Stap 3 Leg na 5 minuten ook de nectarines met de snijkanten op de barbecue of in de grillpan en rooster tot er mooi bruine strepen ontstaan. Serveer de ribkarbonades met de nectarines. Lekker met couscous en bloemkoolsalade.
Hoe vond je het recept? Geef het een beoordeling
Aanvullende benodigdheden Geen
Voedingswaarden (per portie)
Energie 225 kcal
Eiwit 16 g
Koolhydraten 4 g
Vet 16 g
Waarvan verzadigd 3 g
Trefwoorden
vleesbbqbarbecuedoordeweeksribkarbonadenazomerbbqrecepten