recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Geroosterde zalmmoot

Fusion
2 personen
15 min
Ingrediënten
  • - zalmmoten (2 )
  • - chilipoeder (1 theelepel)
  • - (olijf)olie (2 eetlepels)
  • - citroen (1 )
Bereidingswijze
  • 1 Rasp het geel van de citroenschil en pers de citroen uit.
  • 2 Meng 0,5 eetlepel citroensap met de olijfolie en chilipoeder, bestrijk de zalmmoten ermee.
  • 3 Laat de moten 5 minuten liggen.
  • 4 Rooster de zalm in een hete grillpan of in een droge koekenpan in 8-10 minuten mooi bruin, van binnen nog net niet helemaal gaar.
  • 5 Strooi er zout en peper over.
  • 6 Leg de zalm op twee borden en schep de saus ernaast.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.