recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Gesmoorde courgette

Fusion
2 personen
25 min
Ingrediënten
  • - provençaalse kruiden (1 theelepel)
  • - courgette (1 stuks)
  • - knoflook (1 teen)
  • - olijfolie extra vierge (1 eetlepel)
  • - tomaten (2 stuks)
Bereidingswijze
  • 1 Voorbereiding: Ontvel de tomaten en verwijder de zaadjes; Snijd de courgette in blokjes.
  • 2 Snijd de tomaat in repen.
  • 3 Verhit de olijfolie in een pan.
  • 4 Pers de knoflook erboven uit.
  • 5 Schep de courgette, tomaat en kruiden erdoor, voeg zout en peper toe en smoor het geheel afgedekt in 20 minuten zachtjes gaar.
  • 6 Schep de gesmoorde courgette naast het vlees/vis op een bord.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.