recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Gestoomde asperges met ham en ei

Fusion
2 personen
20 min
Ingrediënten
  • - rauwe ham (100 g)
  • - witte asperges (500 g)
Bereidingswijze
  • 1 Voorbereiding: Snijd de rauwe ham in brede repen.
  • 2 Schil de asperges met een dunschiller en snijd de houtachtige uiteinden weg.
  • 3 Breng in een hoge aspergepan een laag water met zout aan de kook en zet de asperges (met de punten omhoog) in het mandje erin.
  • 4 Stoom ze afgedekt 10 minuten en laat ze nog 10 minuten afgedekt staan.
  • 5 Prak de eieren heel fijn.
  • 6 Leg de asperges op warme borden met de punten naar één kant.
  • 7 Breng op smaak met de een dressing, en verdeel het ei en de repen ham daarover.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.