recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Gevulde dadels met roompaté

Bijgerecht
10 personen
10 min
Ingrediënten
  • - krukpeterselie (20 toefjes)
  • - dadels (20 )
  • - witte port (2 eetlepel(s))
  • - roompate met cranberry's (200 gram)
Bereidingswijze
  • 1 Maak de roompaté in een diep bord met een vork wat losser.
  • 2 Sprenkel de port (of witte wijn) erover en meng alles tot een smeuïg mengsel.
  • 3 Snijd de dadels in de lengte in en haal de pit eruit.
  • 4 Vul de holtes royaal met de paté en strijk de bovenkant glad.
  • 5 Garneer met een toefje peterselie.
  • 6 Zet de dadels op een schaal en zet deze tot gebruik afgedekt in de koelkast.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.