recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Gevulde forel in pancetta

Hoofdgerecht
4 personen
25 min
Ingrediënten
  • - barbecue-visklem
  • - olijfolie (3 eetlepels)
  • - pancetta (8 plakjes)
  • - forellen (4 hele)
  • - verse tijm (8 takjes)
  • - sinaasappel (1 )
  • - kleine venkelknol (0.5 )
Bereidingswijze
  • 1 Schaaf de venkelknol met een kaasschaaf (of in de keukenmachine) in flinterdunne plakjes.
  • 2 Schil de sinaasappel zo dik dat je in het vruchtvlees schilt en snijd dan de partjes tussen de vliezen uit.
  • 3 Bestrooi de buikholten van de forellen met wat zout en versgemalen zwarte peper en vul ze met plakjes venkel, partjes sinaasappel en de takjes tijm.
  • 4 Duw de forellen dicht en wikkel elke forel stevig in twee plakjes pancetta.
  • 5 Bewaar de forellen tot gebruik in de koelkast.
  • 6 Bestrijk de forellen met olijfolie en leg ze één voor één in de visklem en rooster ze op de barbecue in 8-10 minuten bruin en gaar.
  • 7 Keer de klem regelmatig.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.