recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Gevulde kipfilet met postelein-wortelsalade

Hoofdgerecht
4 personen
25 min
Ingrediënten
  • - kipfilet (300 gram)
  • - tacokruiden (2 eetlepels)
  • - 30+ kaas (4 plakjes)
  • - ham (2 plakjes)
  • - vloeibare margarine (4 eetlepels)
  • - minikrieltjes (600 gram)
  • - wortelen (400 gram)
  • - postelein (200 gram)
  • - slanke dressing (2 eetlepels)
Bereidingswijze
  • 1 Voorbereiding: Halveer de ham in de lengte; Rasp de wortelen grof; Snijd de kipfilets in gelijke stukken en snijd deze open.
  • 2 Wrijf de filets rondom in met tacokruiden en leg er een plakje kaas op.
  • 3 Klap de filets weer dicht en wikkel ze in een plakje ham.
  • 4 Laat ze zo 5 minuten liggen en bak ze dan in een anti-aanbak-koekenpan met margarine op matig hoog vuur in 12 minuten gaar en bruin.
  • 5 Bak de aardappeltjes in een hapjespan met margarine in 10 minuten krokant en bruin.
  • 6 Meng in een schaal de wortel en postelein met de dressing.
  • 7 Serveer de kipfilet met de aardappeltjes en salade.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.