recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Gevulde paprika met Hüttenkäse

Hoofdgerecht
4 personen
40 min
Ingrediënten
  • - gele paprika’s (2 grote)
  • - Hüttenkäse (200 gram)
  • - bosuitjes, in ringetjes (3 )
  • - peterselie, fijngehakt (4 eetlepels)
  • - geraspte belegen kaas (150 gram)
  • - tomaten, in plakjes (2 )
Bereidingswijze
  • 1 Bereiden Verwarm de oven voor op 200°C.
  • 2 Snijd de paprika';s overlangs doormidden en kook de helften 3 à 4 minuten in een pan met ruim kokend water.
  • 3 Laat ze goed uitlekken.
  • 4 Meng de Hüttenkäse met de uiringetjes, peterselie en de geraspte kaas.
  • 5 Voeg zout en peper naar smaak toe.
  • 6 Leg de paprika';s naast elkaar in een ingevette ovenschaal en vul ze met het kaasmengsel.
  • 7 Leg de plakjes tomaat erop.
  • 8 Bak de paprika';s in de oven in 20 à 25 minuten en laat ze iets kleuren.
  • 9 Lekker met rijst of pasta en een frisse salade.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.