recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Gevulde paprika met knoflookbrood

Lunch
4 personen
30 min
Ingrediënten
  • - philadelphia (0.5 bakje)
  • - gorgonzola (100 gram)
  • - platte peterselie (0.5 bosje)
  • - zachte geitenkaas (150 gram)
  • - rijpe peer (1 )
  • - rode puntpaprika (2 )
  • - olijfolie (100 ml)
  • - knoflook (1 teen)
  • - rozemarijn (1 takje)
  • - bieslook (15 sprietjes)
  • - tijm (4 takjes)
  • - italiaanse bollen (4 )
Bereidingswijze
  • 1 Zet de oven aan op 180°C of stook de barbecue op.
  • 2 Hak de bieslook en peterselie.
  • 3 En hak de knoflook ragfijn.
  • 4 Snijd de broodjes kruislings diep in, maar niet door.
  • 5 Buig ze wat open.
  • 6 Meng de tijm, bieslook, rozemarijn, knoflook en olijfolie.
  • 7 Sprenkel het mengsel over de bollen.
  • 8 Snijd vervolgens de paprika in de lengte door en verwijder de pitjes.
  • 9 Schil de peer, verwijder het klokhuis en snijd de peer in blokjes.
  • 10 Meng de geitenkaas met de peterselie, de Gorgonzola, de stukjes peer en de Philadelphia.
  • 11 Vul de paprika met het mengsel.
  • 12 Leg de gevulde paprika en de Italiaanse bollen 10 minuten op de barbecue met gesloten deksel.
  • 13 Serveer de paprika samen met het knoflookbrood.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.