Recepten

Gnocchi primavera

4 personen Gemiddeld 10 minuten Hoofdgerecht

Ingrediënten

4 personen
Zet deze ingrediënten in mijn mandje

Bereidingswijze

Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster hierin de pijnboompitten. Snijd de parmigiano in stukken. Maal in de keukenmachine de pijnboompitten, parmigiano met de knoflook grof. Voeg de dragon, 50 gr rucola toe en maal met de olie tot pesto. Breng op smaak met zout en versgemalen peper. Snijd de venkel in flinterdunne plakjes. Verhit een grillpan en gril de venkel. Kook in een pan ruim water met zout de gnocchi met de doperwten, tot de gnocchi boven komen drijven. Giet af in een vergiet en schep om met de rucolapesto. Voeg de venkel toe. Verdeel de resterende rucola over diepe borden en serveer daarop de gnocchi primavera.
Aanvullende benodigdheden - keukenmachine
Voedingswaarden (per portie)
Energie 410 kcal
Eiwit 16 g
Koolhydraten 29 g
Vet 24 g
Waarvan verzadigd 6 g
Trefwoorden weekmenurecepten
'