recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Gourmetgerecht: Pitapuntjes met falafel en courgette

Bijgerecht
1 personen
6 min
Ingrediënten
  • - mayonaise (1 eetlepel)
  • - little gem (2 blaadjes)
  • - courgette in blokjes (2 eetlepels)
  • - falafelballetje (1 )
  • - pitabroodje (0.5 )
Bereidingswijze
  • 1 Snijd de little gem in dunne reepjes.
  • 2 Snijd het pitabroodje in tweeën en bak de pitapuntjes in het gourmetpannetje knapperig.
  • 3 Leg ze op een bordje.
  • 4 Halveer het falafelballetje en bak de helften goudbruin in het gourmetpannetje met een beetje olijfolie.
  • 5 Verdeel de courgetteblokjes eromheen, strooi er wat zout en peper over en bak alles nog een tot twee minuten.
  • 6 Duw de pitapuntjes open en schep de slablaadjes erin.
  • 7 Leg in elk pitapuntje een half falafelballetje.
  • 8 Roer de mayonaise door de courgette en schep de courgette op de falafelballetjes.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.