recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Griekse kaasbroodjes

Bijgerecht
4 personen
35 min
Ingrediënten
  • - melk
  • - ontdooide bladerdeeg (4 plakjes)
  • - platte peterselie (3 eetlepels)
  • - bosuitje (1 )
  • - feta (100 gram)
Bereidingswijze
  • 1 Verkruimel de feta.
  • 2 Hak de bosuitjes fijn.
  • 3 Hak de peterselie fijn.
  • 4 Meng de feta met het bosuitje en de fijngehakte platte peterselie en schep dit op 1 punt van een plakje bladerdeeg.
  • 5 Vouw de andere punt erover en druk de rand met een vork dicht.
  • 6 Bestrijk de broodjes met melk en bak ze in een warme oven van 200 °C in 20-25 minuten goudbruin en gaar.
  • 7 Laat de broodjes afkoelen.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.