recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Griekse visschotel

Hoofdgerecht
4 personen
40 min
Ingrediënten
  • - citroensap (1 eetlepel)
  • - ei (1 )
  • - Griekse yoghurt (150 ml)
  • - voorgestoomde aardappelschijfjes (450 gram)
  • - visfilet greek passion (400 gram)
  • - olijfolie (2 eetlepels)
  • - courgette (1 )
  • - uien (2 )
Bereidingswijze
  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C.
  • 2 Snijd de uien in ringen.
  • 3 Snijd de courgette in plakjes.
  • 4 Bak de uiringen in een hapjespan met olijfolie al omscheppend lichtbruin.
  • 5 Bak de courgetteplakjes 2-3 minuten mee.
  • 6 Strooi er wat zout en peper over.
  • 7 Verdeel de ui en courgette in een ovenschaal en leg de visfilets erop.
  • 8 Verdeel de aardappelschijfjes erover.
  • 9 Meng de yoghurt met het ei, het citroensap, zout en royaal versgemalen zwarte peper.
  • 10 Schenk dit mengsel over de aardappelschijfjes.
  • 11 Bak de visschotel in de oven in 25 minuten goudbruin en gaar.