recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Grillburger met kerriesaus

Hoofdgerecht
4 personen
15 min
Ingrediënten
  • - olijfolie (1 eetlepel)
  • - radijs (6 )
  • - rucola
  • - kerriesaus (6 eetlepels)
  • - sesambolletjes (4 )
  • - grillburgers (4 )
Bereidingswijze
  • 1 Bestrijk de grillburgers dun met de olijfolie.
  • 2 Bak ze op de barbecue in zes minuten bruin en gaar, keer ze halverwege.
  • 3 Snijd intussen de sesambolletjes open en bestrijk de snijvlakken royaal met kerriesaus.
  • 4 Verdeel de rucola over de onderste lagen van de broodjes, leg de burgers erop en verdeel de plakjes radijs erover.
  • 5 Dek af met de bovenste lagen van de bolletjes.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.