recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Grillspies

Bijgerecht
4 personen
30 min
Ingrediënten
  • - cherrytomaatjes (16 )
  • - bosui
  • - gele paprika (1 )
  • - rauwe ham (4 plakjes)
  • - biefstuk (400 gram)
  • - olijfolie (3 eetlepels)
  • - tomatenketchup (2 eetlepels)
  • - paprikapoeder (0.5 eetlepel)
  • - knoflook (2 tenen)
Bereidingswijze
  • 1 Pers de knoflook.
  • 2 Meng de met de paprikapoeder, de tomatenketchup, wat zout en versgemalen peper en 3 eetlepels olijfolie.
  • 3 Snijd de biefstuk in stukjes zodat u zes stukjes per spies heeft.
  • 4 Schep de blokjes biefstuk door het mengsel en laat 15 minuten staan.
  • 5 Snijd de plakjes rauwe ham in de lengte, wikkel ze rond een derde van de biefstukblokjes.
  • 6 Snijd de paprika in stukken zodat u per spies 4 stukken heeft.
  • 7 Rijg de biefstuk aan de spiesen met 4 stukken van de paprika en 4 stukken bosui van 3 cm, 4 cherrytomaatjes, en de biefstuk in ham.
  • 8 Bestrijk de spiesen met olijfolie en grill ze 15 cm boven gloeiend houtskool in 4-6 minuten rondom bruin.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.