recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Groene kruidensaus

Hoofdgerecht
4 personen
10 min
Ingrediënten
  • - mayonaise (4 eetlepels)
  • - griekse yoghurt (250 ml)
  • - mosterd (1 eetlepel)
  • - knoflook (1 teen)
  • - sinaasappel (1 )
  • - bieslook met steeltjes (10 gram)
  • - verse basilicum (20 gram)
  • - peterselie (20 gram)
Bereidingswijze
  • 1 Pers en rasp de sinaasappel.
  • 2 Hak de knoflook fijn.
  • 3 Doe de peterselie, de basilicum en de bieslook in de blender.
  • 4 Voeg het sap en rasp en de knoflook toe en pureer de kruiden op de hoogste stand fijn.
  • 5 Voeg de mosterd, yoghurt, mayonaise en wat zout en peper toe en meng alles tot een saus.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.