recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Groene salade

Fusion
4 personen
10 min
Ingrediënten
  • - sperziebonen (250 g)
  • - veldsla (75 g)
  • - rucola (75 g)
  • - sjalotje (1 stuks)
  • - mosterd (2 theelepels)
  • - olijfolie extra vierge (4 eetlepels)
  • - citroensap (1 eetlepel)
Bereidingswijze
  • 1 Voorbereiding: Snijd de sjalotje in dunne ringen; Halveer de sperziebonen.
  • 2 Kook de sperziebonen in ruim kokend water met wat zout in 5-8 minuten beetgaar.
  • 3 Klop in een kom citroensap, olijfolie, de mosterd en zout en peper naar smaak tot een dressing.
  • 4 Schep de afgegoten sperziebonen en de sjalot erdoor.
  • 5 Schep de rucola en veldsla luchtig door de sperziebonen.
  • 6 Verdeel dit over de borden.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.