recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Groentestoofschotel met tilapia

Hoofdgerecht
4 personen
20 min
Ingrediënten
  • - water (350 ml)
  • - vis dagschotel voor witvis tomaat-creme kruidenmix (1 pak)
  • - roze garnalen (150 g)
  • - tilapiafilet (250 g)
  • - zwarte olijven zonder pit (8 stuks)
  • - tomaten (4 )
  • - sperziebonen (250 g)
  • - kastanjechampignons (250 g)
  • - sjalotjes (4 stuks)
  • - olijfolie (3 eetlepels)
Bereidingswijze
  • 1 Serveertip: Lekker met stokbrood of aardappelpuree.
  • 2 Voorbereiding: Snijd de sjalotjes in partjes; Snijd de kastanjechampignons in vieren; Maak de sperziebonen schoon; Halveer de zwarte olijven zonder pit; Snijd de tilapiafilet in stukjes.
  • 3 Verwarm de olijfolie in een hapjespan en schep alle groenten en de olijven erdoor en smoor ze afgedekt 5 minuten op zacht vuur.
  • 4 Leg de stukken tilapia en de garnalen tussen de groente en smoor ze 5 minuten.
  • 5 Roer de mix voor vis dagschotel los met de afgemeten hoeveelheid koud water.
  • 6 Schenk dit bij de vis en de groente.
  • 7 Roer alles voorzichtig om en warm de schotel nog 2 minuten zachtjes door.
  • 8 Wijntip: Frisse witte wijn, bijvoorbeeld sauvignon blanc of Muscadet.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.