recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Heldere paddenstoelenbouillon gevuld

Voorgerecht
4 personen
15 min
Ingrediënten
  • - water (800 ml)
  • - bieslook (2 eetlepels)
  • - citroensap
  • - medium dry sherry (100 ml)
  • - paddenstoelenbouillontabletten (2 )
  • - olijfolie (1 eetlepel)
  • - oesterzwammen
  • - ravioli spinazie/kaas (1 pak)
Bereidingswijze
  • 1 Voorbereiding: Knip de bieslook fijn.
  • 2 Kook de ravioli volgens de aanwijzingen beetgaar.
  • 3 Snijd de oesterzwammen in vieren, bestrijk ze met olijfolie en rooster ze in een hete grillpan goudbruin.
  • 4 Breng in een pan de afgemeten hoeveelheid water met de bouillontabletten en sherry aan de kook.
  • 5 Breng de bouillon op smaak met zout, peper en enkele druppels citroensap.
  • 6 Roer de bieslook erdoor.
  • 7 Leg de ravioli en gegrilde oesterzwammen in vier warme diepe borden en schep de hete bouillon erop.
  • 8 Wijntip: Volle witte wijn, zoals Chardonnay, of droge sherry.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.