recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Italiaanse vissoep

Hoofdgerecht
4 personen
25 min
Ingrediënten
  • - afbak stokbroden (200 gram)
  • - olijfolie (3 eetlepels)
  • - soepgroenten (300 gram)
  • - knoflook (2 tenen)
  • - gedroogde Italiaanse kruiden (1 eetlepel)
  • - sugo di mama tomatensaus (1 pot)
  • - visbouillon (2 tabletten)
  • - toscaanse visfilet (300 gram)
  • - rivierkreeftjes (100 gram)
Bereidingswijze
  • 1 Bak de stokbroden volgens de aanwijzingen in de oven af.
  • 2 Pers de knolook.
  • 3 Verhit de olijfolie in een soeppan en bak de soepgroenten met de knoflook en Italiaanse kruiden 2-3 minuten.
  • 4 Voeg de tomatensaus, bouillontabletten en 750 ml water toe.
  • 5 Breng al roerende aan de kook en laat de soep 10 minuten zachtjes koken.
  • 6 Snijd de visfilet in stukken.
  • 7 Voeg de vis en rivierkreeftjes toe en warm de soep nog 3-4 minuten door tot de vis net gaar is.
  • 8 Serveer de soep in kommen en geef het brood erbij.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.