recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Kaas-uienbollen met verse roomkaas en rauwe ham

Lunch
4 personen
10 min
Ingrediënten
  • - kaas-uienbollen (4 stuk(s))
  • - verse roomkaas (100 gram)
  • - sla, gewassen en gedroogd (8 blaadjes)
  • - rauwe ham (8 plakjes)
  • - wortelsalade (worteljulienne) (75 gram)
Bereidingswijze
  • 1 Snijd de kaas-uienbollen open en bestrijk de snijvlakken met de roomkaas.
  • 2 Leg op de onderkanten van de broodjes twee blaadjes sla.
  • 3 Vouw de plakjes ham dubbel en leg ze op de sla.
  • 4 Leg er een pluk wortel op en leg de bovenkant van de broodjes erop.
  • 5 Verpak de broodjes, ieder apart, strak in huishoudfolie.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.