recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Kaasfondue met paddestoelen

Hoofdgerecht
4 personen
15 min
Ingrediënten
  • - droge witte wijn
  • - kaasfondue pittig (1 bakje)
  • - tijm (1 eetlepel)
  • - olijfolie (2 eetlepels)
  • - shii-take (100 gram)
  • - (kastanje)champignons (100 gram)
  • - portobello paddestoel (0.5 stuks)
Bereidingswijze
  • 1 Voorbereiding: Hak de tijm.
  • 2 Borstel de paddestoelen schoon en snijd ze in plakjes.
  • 3 Bak de paddestoelen kort in de olie en strooi de tijm erover.
  • 4 Smelt de kaas met de wijn en roer de paddestoelen erdoor.
  • 5 Wijntip: Soepele rode wijn, bijvoorbeeld chateau de villenouvette uit de corbieres.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.