recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Kalfsrolletjes met ham en kaas

Hoofdgerecht
4 personen
25 min
Ingrediënten
  • - bieslook (2 eetlepels)
  • - slagroom (125 ml)
  • - boter (25 g)
  • - gruyère (4 plakjes)
  • - ham (4 plakjes)
  • - kaneel (1 snuf)
  • - versgemalen peper
  • - kalfsschnitzels (4 )
Bereidingswijze
  • 1 Serveertip: Serveer met gebakken krieltjes en broccoli.
  • 2 Voorbereiding: Knip de bieslook fijn.
  • 3 Wrijf het vlees in met zout, peper en kaneel.
  • 4 Beleg de schnitzels met een plakje ham en kaas, rol ze op en steek ze vast met een cocktailprikker.
  • 5 Verhit de boter in een koekenpan en bak de rolletjes in 5 minuten rondom bruin.
  • 6 Schenk de room erbij en laat het geheel nog 6-8 minuten zachtjes sudderen.
  • 7 Strooi de bieslook erover.
  • 8 Wijntip: Volle witte wijn, zoals Chardonnay uit Chili, of lichte rode, bijvoorbeeld Beaujolais.
  • 9 Vervangtip: U kunt ook kookroom gebruiken in plaats van slagroom.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.