recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Kalkoenschnitzels met tomaat en kaas

Hoofdgerecht
4 personen
30 min
Ingrediënten
  • - (versgeraspte) parmezaanse kaas (75 g)
  • - slagroom (250 ml)
  • - gedroogde oregano (1 theelepel)
  • - tomaten (2 stuks)
  • - citroensap (1 eetlepel)
  • - versgemalen zwarte peper
  • - kalkoenschnitzels (4 )
Bereidingswijze
  • 1 Serveertip: Lekker met broccoli en tagliatelle of gebakken aardappeltjes.
  • 2 Voorbereiding: Snijd de tomaten in plakjes.
  • 3 Verwarm de oven voor op 200 °C.
  • 4 Wrijf de kalkoenschnitzels in met zout, peper en citroensap.
  • 5 Leg op elke schnitzels aan één kant 2 plakjes tomaat en strooi er wat oregano over.
  • 6 Klap de andere helft van de schnitzels erover en leg de schnitzels naast elkaar in een kleine ovenschaal.
  • 7 Schenk de slagroom erover en bestrooi het geheel met parmezaanse kaas.
  • 8 Laat de kalkoen in de oven in 25 minuten gaar worden en goudbruin kleuren.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.