recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Kerrierijst

Fusion
4 personen
15 min
Ingrediënten
  • - geschaafde amandelen (50 g)
  • - sinaasappel (1 stuks)
  • - kippenbouillon (250 ml)
  • - gedroogde abrikozen (125 g)
  • - witte rijst (150 g)
  • - kerriepoeder (1 eetlepel)
  • - ui (1 stuks)
  • - zachte boter (25 g)
Bereidingswijze
  • 1 Voorbereiding: Snipper de ui; Snijd de gedroogde abrikozen in stukjes; Pers de sinaasappel en rasp de schil; Rooster de geschaafde amandelen.
  • 2 Fruit de ui en kerriepoeder in de boter.
  • 3 Roer de rijst, abrikozen, bouillon en sinaasappelsap erdoor.
  • 4 Kook de rijst in 15 minuten gaar.
  • 5 Schep de amandelen en sinaasappelrasp erdoor en breng op smaak met zout en peper.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.