recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Kerriesaus met koriander

Bijgerecht
4 personen
15 min
Ingrediënten
  • - knoflook (2 tenen)
  • - milde kerriepoeder (1 eetlepel)
  • - rijstolie (1 eetlepel)
  • - zure room (125 gram)
  • - limoen (0.5 )
  • - verse koriander (fijngehakt) (2 eetlepels)
Bereidingswijze
  • 1 Pers de knoflook.
  • 2 Pers en rasp de limoen.
  • 3 Fruit de knoflook en kerriepoeder zachtjes in een steelpan met olie tot het lekker gaat ruiken.
  • 4 Laat het mengsel afkoelen.
  • 5 Roer in een schaaltje de zure room, een beetje limoen en rasp met het kerriemengsel en de koriander door elkaar.
  • 6 Voeg zout en versgemalen zwarte peper naar smaak toe.
  • 7 Lekker bij de spiesen met varkensrolletjes.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.