recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Kibbeling met spitskool in zoetzure saus

Hoofdgerecht
4 personen
30 min
Ingrediënten
  • - sojasaus (2 eetlepel(s))
  • - zoetzure saus (100 ml)
  • - spitskool (1 )
  • - grote ui (1 )
  • - olie (2 eetlepel(s))
  • - msc kibbeling (500 gram)
  • - zilvervliesrijst (300 gram)
Bereidingswijze
  • 1 Voorbereiding: Verwarm de oven voor op 200 °C; snipper de ui grof; snijd de spitskool in brede repen.
  • 2 Kook de rijst volgens de aanwijzingen.
  • 3 Laat de kibbeling in een bakblik in de oven in 15 minuten knapperig en warm worden.
  • 4 Verhit de olie in de wok en roerbak de ui en spitskool 3-4 minuten.
  • 5 Voeg de zoetzure saus, sojasaus en een klein scheutje water toe en smoor de groente in nog 2-3 minuten zachtjes gaar.
  • 6 Schep de rijst in diepe borden en verdeel de groenten erover.
  • 7 Leg de kibbeling erop.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.