recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Kikkererwtenstoofpotje met courgette

Hoofdgerecht
4 personen
15 min
Ingrediënten
  • - kikkererwten (800 gr., 1debeste) (1 blik)
  • - italiaanse kruiden (potje) (2 theelepel(s))
  • - toscaanse roerbakgroenten (250 gram)
  • - courgette (1 )
  • - chorizoworst van 250 gram (1 )
Bereidingswijze
  • 1 Laat de kikkererwten uitlekken.
  • 2 Snijd de worst in dunne plakjes en bak in een hapjespan zachtjes uit en schep ze op een bordje.
  • 3 Snijd de courgette in plakken en bak ze in het vet van de chorizo in 3-4 minuten mooi bruin en schep ze naast de chorizo.
  • 4 Schep de Toscaanse roerbakgroenten en de Italiaanse kruiden door het bakvet in de hapjespan en roerbak 2-3 minuten.
  • 5 Schep de kikkererwten erdoor en warm het gerecht in 4-5 minuten door.
  • 6 Schep de kikkererwten met groenten in diepe borden en verdeel de plakjes chorizo en de plakken courgette erover.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.