recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Kipbraadsticks met mosterd

Hoofdgerecht
4 personen
60 min
Ingrediënten
  • - zwarte peperkorrels (1 theelepel)
  • - grof zeezout (1 theelepel)
  • - platte peterselie (3 eetlepel(s))
  • - grove mosterd (2 eetlepel(s))
  • - olijfolie (2 eetlepel(s))
  • - kipbraadsticks (8 )
Bereidingswijze
  • 1 Serveertip: Lekker met gele rijst en een gemengde salade met roosjes beetgare broccoli.
  • 2 Voorbereiding: Hak de peterselie fijn.
  • 3 Wrijf de peperkorrels met het zout en de peterselie in een vijzel fijn en meng de mosterd en olie erdoor.
  • 4 Bestrijk de kipbraadstick rondom met dit mengsel en leg ze in een braadslede.
  • 5 Laat ze 30 minuten marineren.
  • 6 Verwarm de barbecue of de oven op 180 °C voor.
  • 7 Schuif de braadslede in de oven of leg de kipbraadsticks op het rooster 10 cm boven de hete barbecue.
  • 8 Rooster de kip in 20-25 minuten mooi bruin en van binnen goed gaar, keer ze heel regelmatig.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.