recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Kipfilet met roomsaus

Fusion
2 personen
15 min
Ingrediënten
  • - koksroom (200 ml)
  • - medium sherry (1 dl)
  • - sinaasappel (1 stuks)
  • - boter (20 g)
  • - kipkruiden (2 theelepels)
  • - kipfilets (2 )
Bereidingswijze
  • 1 Voorbereiding: Rasp de sinaasappel.
  • 2 Wrijf de kipfilets in met kipkruiden.
  • 3 Verhit de boter in een koekenpan en bak de kipfilets op matig vuur in 5 minuten bruin.
  • 4 Roer de sinaasappelrasp en sherry door het bakvet en laat dit 2 minuten sudderen.
  • 5 Voeg de koksroom toe en laat de kipfilets nog 5 minuten in de saus pruttelen.
  • 6 Leg de kipfilets op de borden, schep de saus erover.
  • 7 Vervangtip: U kunt ook of witte wijn gebruiken in plaats van de sherry.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.