recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Kipmedaillons met dragon-mosterdsaus

Hoofdgerecht
4 personen
25 min
Ingrediënten
  • - gedroogde dragon (2 theelepels)
  • - Crème fraîche (200 ml)
  • - peultjes (150 gram)
  • - koelverse tagliatelle (250 gram)
  • - bleekselderij (4 stengels)
  • - bosuitjes (6 )
  • - mosterd (3 eetlepels)
  • - kipmedaillons (350 gram)
  • - boter (25 gram)
Bereidingswijze
  • 1 Smelt de boter in een pan.
  • 2 Snijd de bosuitjes in stukjes van 1 cm.
  • 3 Snijd de bleekselderij in boogjes.
  • 4 Halveer de peultjes.
  • 5 Kruid de kipmedaillons met zout en peper en bestrijk ze dun met mosterd en wat gesmolten boter.
  • 6 Bak de kipmedaillons in een grillpan op matig vuur in 8-10 minuten bruin en gaar.
  • 7 Schep de bosui en bleekselderij met 50 ml water door de rest van de boter en smoor ze afgedekt in 6-8 minuten beetgaar.
  • 8 Kook de tagliatelle en peultjes samen in een pan met ruim water en zout in 4-6 minuten beetgaar.
  • 9 Verwarm de crème fraîche met mosterd, dragon en wat zout en peper al roerend in een steelpan tot het een mooie saus wordt.
  • 10 Schep de uitgelekte tagliatelle en peultjes door de bleekselderij en verdeel de pasta met groente over diepe borden.
  • 11 Schenk de saus erover en leg de kipmedaillons erop.
  • 12 Lekker met een tomatensalade.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.