DekaMarkt
Ga naar de hoofdinhoud
Voor undefined persoon

Kipstoof met tomaten

Hoofdgerecht Gemiddeld 30 minuten
(0)
Hoofdgerecht Gemiddeld

Ingrediënten

Voor hoeveel personen?

Bereidingswijze

Stap 1 Maak de uien schoon en snijd ze elk in 10 partjes. Hak de knoflook fijn. Stap 2 Snijd de kipdijfilet in grove stukken en wrijf ze in met ras el hanout en wat zout. Verwarm de olijfolie in een hapjespan en bak de stukken kip rondom bruin. Stap 3 Verdeel de parten ui en knoflook rond en tussen de kip en zet ook de tomaten ertussen. Schenk het sinaasappelsap op de bodem en breng dit aan de kook. Stap 4 Zet het deksel op de hapjespan en smoor de kip en tomaten in 15-20 minuten zachtjes gaar. Serveer met biologische quinoa en garneer met wat verse peterselie.
Hoe vond je het recept? Geef het een beoordeling
Aanvullende benodigdheden Geen
Voedingswaarden (per portie)
Energie 225 kcal
Eiwit 16 g
Koolhydraten 10 g
Vet 13 g
Waarvan verzadigd 3 g
Trefwoorden
kipstovenstoofpottomatenquinoakipdijfilettomaatgerechtrecepten