recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Kipstoofpot met kikkererwten en broccoli

Hoofdgerecht
4 personen
30 min
Ingrediënten
  • - volkorenbrood (4 sneden)
  • - kikkerwten (uit blik) (400 grm)
  • - kippenbouillon (250 ml)
  • - broccoli (400 gram)
  • - winterwortel (200 gram)
  • - ui (1 )
  • - olijfolie (3 eetlepels)
  • - shoarmakruiden (1 eetlepel)
  • - kipbraadsticks (4 )
Bereidingswijze
  • 1 Snipper de ui grof.
  • 2 Snijd de winterwortel in kleine blokjes.
  • 3 Snijd de broccoli in roosjes en de stronk in blokjes.
  • 4 Kruid de braadsticks met shoarmakruiden en bak ze in een hapjespan met olijfolie rondom bruin.
  • 5 Bak de ui, wortel en broccoliblokjes 2-3 minuten mee.
  • 6 Schenk de bouillon erbij en voeg de kikkererwten toe.
  • 7 Leg de broccoliroosjes ertussen en stoof de kip met groenten in 10-15 minuten zachtjes gaar.
  • 8 Serveer het gerecht in diepe borden en geef het brood erbij.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.