recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Knapperige kerrietofu

Fusion
4 personen
20 min
Ingrediënten
  • - sojasaus (1 eetlepels)
  • - sinaasappel (1 stuks)
  • - tofu (1 pak)
  • - zonnebloemolie (3 eetlepels)
  • - gembersiroop (1 eetlepel)
  • - knoflook (1 teen)
  • - kerriepoeder (1 eetlepel)
Bereidingswijze
  • 1 Voorbereiding: Pers de knoflook; Snijd de tofu in plakken van 1 cm; Pers de sinaasappel uit en bewaar het sap.
  • 2 Meng de kerriepoeder met knoflook, gembersiroop en 0,33 eetlepel olie.
  • 3 Bestrijk de plakken tofu hiermee en laat ze 10 minuten liggen.
  • 4 Bak de tofu in een koekenpan met de rest van de olie in 4-6 minuten knapperig bruin.
  • 5 Leg ze op een schaal en roer het sinaasappelsap en 1 eetlepels sojasaus door het bakvet.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.