recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Knoflooksaus

Fusion
2 personen
15 min
Ingrediënten
  • - olijfolie extra vierge (1 dl)
  • - oud witbrood (1 sneetje)
  • - sambal oelek (1 theelepel)
  • - knoflook (4 tenen)
Bereidingswijze
  • 1 Voorbereiding: Verkruimel het oud witbrood.
  • 2 Verhit de grillpan (of koekenpan) tot gloeiend heet.
  • 3 Rooster de knoflooktenen 10-15 minuten tot ze zacht zijn.
  • 4 Knijp de knoflook boven een vijzel of kom uit.
  • 5 Voeg de sambal en het broodkruim toe en meng alles met stamper of bolle lepel tot een pasta.
  • 6 Meng beetje bij beetje zoveel olijfolie en zout en peper erdoor tot een fijne saus ontstaat.
  • 7 Leg het vlees op de borden en schep de knoflooksaus erbij.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.