recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Komkommer en wortelrepen met yoghurtdip

Bijgerecht
1 personen
10 min
Ingrediënten
  • - bospenen (2 )
  • - komkommer met schil van 6 cm (1 stuk)
  • - platte peterselie (1.5 eetlepels)
  • - yoghurt (3 eetlepels)
  • - 20+ smeerkaas (2 eetlepels)
Bereidingswijze
  • 1 Hak de platte peterselie fijn en schil de bospenen.
  • 2 Roer in een klein, goed afsluitbaar bakje de smeerkaas en yoghurt door elkaar tot een sausje en roer er dan de peterselie door.
  • 3 Snijd het stuk komkommer in de lengte in repen.
  • 4 Snijd elke bospeen in vier repen.
  • 5 Zet het bakje met yoghurtdip in de lunchtrommel en leg de komkommer- en wortelrepen ernaast.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.