recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Komkommer-yoghurtsaus

Bijgerecht
4 personen
10 min
Ingrediënten
  • - citroensap(vers) (1 eetlepel)
  • - dille (versgehakt) (2 eetlepels)
  • - griekse yoghurt (250 ml)
  • - knoflook (2 teentjes)
  • - zout (1 theelepel)
  • - komkommer (0.5 )
Bereidingswijze
  • 1 Rasp een halve komkommer en meng er een theelepel zout door.
  • 2 Doe in een zeef en laat minstens tien minuten uitlekken.
  • 3 Pers twee teentjes knoflook en meng deze met een kwart liter Griekse yoghurt, twee eetlepels verse gehakte dille en een eetlepel vers citroensap.
  • 4 Knijp de komkommer goed uit en meng door de yoghurt.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.